Friday, July 6, 2012

Oh baby it's raining.


Jeg var simpelthen så træt i går, jeg helt glemte at poste billedet af min makeup. Havde ellers gjort det klar og alt muligt. 
Det er meget klassisk med en farvet liner på øjenlåget, men med lidt sjov og ballade under øjet.

Er jeg den eneste der synes det godt må stoppe med at regne!? Elsker velnok den danske sommer..

6 comments:

 1. Hvor er den blå eyeliner fra? Medmindre det er øjenskygge :P

  ReplyDelete
 2. Det er faktisk en øjenskygge som du selv siger.
  Nærmere er det et pigment (pulver øjenskygge) fra MAC der hedder "Naval Blue". (:

  ReplyDelete
 3. Nej hvor ser det godt ud. Hvor er den røde fra? Tror jeg vil prøve det røde og blå næste gang jeg skal til fest. Det ser jo mega godt ud :) (er dog ikke modig nok til at tage den gule med også, men det er flot!)

  ReplyDelete
 4. Tak! (: Det er også en pigment fra MAC, den er dog mere orange en den er rød når man ser den rigtigt. og så hedder den "Neo-Orange".
  Jeg elsker virkelig pigment øjenskygger fordi man kan bruge den til så meget, men det må jeg vise jer på et andet tidspunkt!

  ReplyDelete
 5. Ih, så fin makeup :) Jeg har brugt din guide!!!! http://instagram.com/p/MnyhM2KzU1/ dagen efter blev det dog lidt bedre.. Men ih folk kigger ;) det skal jeg lige vende mig til..

  Jeg er helt vild med MACs almindelige øjenskygger, men hvad er forskellen på et almindelig øjenskygge og en pigment? Burde man investerer i pigment øjenskyggerne i stedet? :D

  ReplyDelete
 6. Uhh hvor ser det lækkert ud! :D Øvelse gør mester! Folk gloede også meget da jeg var i Irma en af gangene. (;

  jeg elsker begge både skyggerne og pigmenterne. Det er fordele og ulemper ved begge. Laver et indlæg snart om dem tror jeg. Så kan du jo se hvad du mest er til!

  ReplyDelete

What do you think? Have your say.