Monday, July 9, 2012

On your face(chart).


Nogle flere af de facecharts jeg har lavet på jobbet.
Der er lidt blandet looks. Blandt andet et suggarskull inspireret, en Twiggy og en lille pink Geisha.
Jeg elsker at lave facecharts og kan bruge flere timer på det. Nogle gange når jeg keder mig, sidder jeg og laver dem her hjemme mens flimmerkassen kører på et eller andet random program man alligevel ikke behøver følge rigtig med i for at forstå meningen.

3 comments:

 1. Jeg synes, at de er super fine :) Jeg er lidt vild med den nederste, ikke at jeg tror, at jeg turde rende sådan rundt til hver dag :) Men ja, det ser altså fedt ud!! :)

  ReplyDelete
 2. Jeg er SÅ bange for rød læbestift. Jeg er rigtig bleg (bruger NC15/NW15) ... Synes bare det ser så sjovt ud fordi jeg er så bleg, men så ser jeg stjerner som så er blege, og de ser knald godt ud. Måske er det fordi jeg ikke har fundet den "rigtige" røde farve.

  Nogle tips, eller noget til den perfekte røde læbe?

  ReplyDelete
 3. Mange tak, June.

  Vanessa, Du skal bare vænne dig til at have så meget farve på læberne. Hvis man ikke er van til det, kan det godt være meget voldsomt.
  Når man er bleg (er jeg også!) ville jeg gå efter en rød der har en orange undertone eller lidt mere pink i det (uden at være pang-pink).
  Og når man bruger rød læbestift er lip liner altså et must, også selvom mange forbinder det med 80'er læber der er mærkere i kanten.
  Det vigtigste når du køber en, er at prøve den inden du bestemmer dig. Og hvis du ikke er sikker så prøv at gå lidt med den, mens du shopper de andre ting du mangler og så se hvad du synes efter et par timer. (:

  ReplyDelete

What do you think? Have your say.