Saturday, August 18, 2012

Foodporn!

Har så mange lækre madbilleder at jeg synes de fortjener et indlæg helt for sig selv! So here goes..
Mandag aften, efter vi have været fordi hotellet med kufferterne og kigget lidt på butikker, skulle vi jo have noget at spise. Min søster var blevet anbefalet Prezzo ved Piccadilly Circus. Det var sgu også rigtig god italiensk mad! Med åben stenovn og parmesan der blev revet over pastaen når man havde fået serveret det ved bordet. Jeg fik en lækker salat med varmt røget laks og søster fik hendes favorit form for pasta nemlig tortellini med pancetta (bacon) og fløde. 
Tirsdag, efter vi havde taget billeder, bestemte vi spise på Wagamama inden vi skulle i biografen. Man går aldrig galt i byen med Wagamama! Og så er til at betale. Vi bestiller altid nogle (ender altid med 3 forskellige) side dishes, denne gang var det Edamame bønner, Ebi Katsu (yndlings frityrer rejer) og Gyoza (dampede kyllinge dumplings). Søter fik Yasai Pad-Thai (med tofu - ad bad..) og jeg fik Teriyaki Chicken Donduri. Virkelig lækkert. Og man skal jo prøve noget nyt - plejer ellers altid at få det samme når vi er på Wagamama her hjemme.
Onsdag, efter at have shoppet og hygget med min veninde Sofiya, blev vi enige om at vi ikke gad tage langt fra hotellet for at få aftensmad. Så det blev Island, som var en del af et andet hotel omkring 100m fra vores. Det så egentlig meget fancy ud, men var ikke vildt dyrt. Vi flottede os og fik drinks inden maden (fordi vi skulle vente på bord). 2 gange mojito, en regular og en med hindbær. Og man har jo ikke rigtig i England med mindre man har fået Fish 'n' Chips! Så det fik vi - på den lidt sofistikeret måde. Vi opdagede noget kaldet Mushy Peas (grønne snask), som jeg skal prøve at lave selv sometime..
Torsdag var museums dag! Vi spise i resturanten på Natural History Museum, efter vi havde kigget på dinosaurer. Vi fik hver sin pizza (de så nemlig virkelig lækre ud i menuen). Jeg fik pepperoni (all time favorit pizza fyld) og søster fik en med parmaskinke og rucola. Det var den eneste dag vi fik varm frokost og kold aftensmad. Om aftenen var det nemlig klassik hurtig ferie mad - i hvert fald klassisk i vores familie. Nemlig baguette med gedeost og parmaskinke - fik vi altid minimum en gang når vi var på ferie til Frankrig med forældrene back in the days. Det skal ofcourse være den bløde gedeost..
Fredag spiste vi i lufthavnen. Vi fik begge Southern Fried Chicken. Rimelig lækkert. Og så var det faktisk næsten billigere end vores morgenmad i Kastrup da vi skulle afsted.
Mmh, alt den snak om mad gør mig helt sulten. Må hellere få lavet noget aftensmad!


No comments:

Post a Comment

What do you think? Have your say.